Σάββατο, 23 Σεπτέμβρη 2023  - 9:10:48πμ
Ακολουθήστε μας:
 • H G.P Arrow Security

  ΑΦΟΙ ΠΛΕΣΣΑ Α.Ε.

  Φύλαξη εγκαταστάσεων εταιρείας Plessas Bros S.A.

  Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΠΛΕΣΣΑΣ Α.Ε., μια από τις μεγαλύτερες και πιο ιστορικές στον χώρο των μεταφορών και τρακτορεύσεων, με έτος ίδρυσης το 1922, μας έχει αναθέσει την μεγάλη ευθύνη της φύλαξης των εγκαταστάσεων της.

  Με μεγάλη μας χαρά και τιμή, σας παρουσιάζουμε παρακάτω με λίγα λόγια τον συνεργάτη μας αυτό:

  "Σας γνωρίζουμε ότι στην Πάτρα και επί της οδού Ιδομενέως 34 βρίσκεται η έδρα της Μεταφορικής Εταιρείας Αφοί Πλέσσα Α.Ε. διαθέτοντας ιδιόκτητο γραφείο 245 τ.μ., ιδιόκτητο σταθμό αυτοκινήτων με εγκαταστάσεις 25 στρεμμάτων και 15 στρεμμάτων ανοικτού χώρου.

  Η εταιρεία μας είναι από τις πιο ιστορικές εταιρείες (από το 1922) μεταφορών και τρακτορεύσεων στο λιμάνι της Πάτρας. Κρατώντας πάντα από τη αρχή της εξέλιξής μας τα ηνία στις μεταφορές, το κοινωνικό μας πνεύμα ήταν αυτό που μας έκανε να ανοίξουμε τον δρόμο και να χαράξουμε την πορεία από την οποία γεννήθηκαν και άλλοι μεταφορείς.

  Διαθέτουμε πολυμορφικά ανυψωτικά μηχανήματα στο σταθμό αυτοκινήτων με σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών μας. Προβλέποντας ότι ο τομέας της μεταφοράς θα βρίσκεται σε συνεχή εξέλιξη, η εταιρεία μας επέδειξε αποφασιστικότητα με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει 90 ιδιόκτητα αυτοκίνητα Φ.Δ.Χ., τα οποία είναι στην διάθεση των πελατών μας.

  Ο στόλος των αυτοκίνητων που απασχολούνται στην εταιρεία μας καθώς και ο εξοπλισμός μας από νταλίκες όλων των τύπων, υδραυλικούς τράκτορες, LaGross, ανατρεπόμενα αλλά και ο εξοπλισμός μας για συστήματα θέρμανσης και εκφόρτωσης βυτίων, οι αποθήκες, οι χώροι στάθμευσης, τα τέρμιναλ κ.λ.π. είναι ικανά να παρέχουν με αυτάρκεια άμεση εξυπηρέτηση στους πελάτες μας σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό."

  Αν αναζητάτε μια οργανωμένη, σύγχρονη & πιστοποιημένη εταιρεία φυλαξης, η G.P Arrow Security αποτελεί μια επιτυχημένη επιλογή για εσας.

  Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και εξηγήστε μας τις ανάγκες σας.

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Επικοινωνία

   Πάτρα - Αγ. Βασίλειος

   28ης Οκτωβρίου

   2610622066

   6944536404 / 6936678353

   info@gparrowsecurity.gr

  Ασφαλιστική Κάλυψη

  GPARROW LOGO GRAY1

  Η G.P Arrow Security είναι Ιδιωτική Εταιρεία Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας με μεγάλη αίσθηση ευθύνης.

  Προκειμένου οι συνεργάτες μας να αισθάνονται απόλυτα ασφαλείς, καλύπτεται με ασφαλιστήριο αστικής ευθύνης 500.000€ από την W.R. BERKLEY INSURANCE LIMITED.

  Πιστοποίηση ISO - TUV

  H G.P security είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο EN ISO 9001:2015 από την TUV HELLAS με αριθμό πιστοποιητικού Νο 041120003. TUV hellas iso9001 smal4l